Med ett passersystem i Stockholm behöver du inte bekymra dig över borttappade nycklar. Passerkort och nyckeltaggar kan spärras enkelt och till låg kostnad.

Passersystem med passerkort eller tags används alltmer idag, både i företagslokaler och i bostadshus. Fördelarna är många, både när det gäller övervakning och användarvänlighet. Väljer du att installera ett system ska du anlita en firma med lång erfarenhet och marknadens bästa produkter. Då kan du känna dig trygg med ditt val, oavsett om det gäller företag eller privat användande.

En stor fördel ett passersystem är att om en nyckeltag eller ett passerkort tappas bort, så kan de enkelt spärras. Man slipper då de stora kostnader som är förknippade med att byta ut lås och nycklar. Att slippa använda gamla nycklar av metall gör helt enkelt allting bra mycket smidigare. Det är enkelt att ändra behörigheterna på nyckeltaggar och passerkort.

Installera passersystem och ha full kontroll

När du installerar ett passersystem i Stockholm får du en överblick över alla som rört sig i lokalerna och när de har varit på en viss plats. Man kan även välja att ge besökare en mer begränsad behörighet när de använder passerkort eller elektronisk tag. Behörigheterna kan ändras, allt eftersom behoven förändras. Och ingen kan längre sno åt sig skolvaktmästarens nyckelknippa och ställa till med bus under helgen.

Med passagekontroll blir dina lokaler säkra. Om du väljer att även skaffa porttelefoner, med eller utan kamera, ökar säkerheten ytterligare. Det finns idag många tjänster och lösningar som kan anpassas allt efter behov.